Informatie / Contact

Product

Bart van Hoek Architectuurfotografie maakt in opdracht foto's van gebouwen voor bedrijven uit de bouwsector, vooral voor aannemers, architecten, aannemers, adviseurs en producenten van bouwmaterialen én eigenaars / gebruikers. Maar ook de media, vastgoedbedrijven en de culturele sector doen een beroep op Bart van Hoek Architectuurfotografie.

Expertise

Bart van Hoek Architectuurfotografie vertaalt uw ontwerp, gebouw of materiaaltoepassing in beelden waarin ruimtelijkheid, transparantie, materiaalgebruik of context tot uitdrukking komt. Een strakke fotografie, mooi licht en heldere kleuren zijn kenmerkend voor zijn fotografie. Onderdeel van zijn werk is nabewerking, advies over de te gebruiken bestandsformaten en profielen voor correcte weergave op beeldschermen en afdrukken. Bart van Hoek Architectuurfotografie levert beelden die ook geschikt zijn voor grootformaat afdrukken (zoals banners) in uw publicaties en reclame-uitingen. Kijk voor voorbeelden onder Gebouwen of bezoek Architectuurbeeldbank.nl om direct foto's aan te vragen.

Opdrachtgevers

Bart van Hoek Architectuurfotografie levert foto's aan onder andere Aldowa, Attika Architekten, CBRE, Dejo Metaalindustrie, Van Dongen Koschuch Architects & Planners, Dyckerhoff, Hering, HVE Architecten, JCL Logistics, Kingspan Insulation, NL Architects, Peutz, Posad Spatial Strategies, Hans Ruijssenaars architecten, SAPA Building System en Züblin.

Wie is Bart van Hoek?

Bart van Hoek

Ik ben geboren in Delft in 1975 en heb in Almelo na de Vrije School het HAVO aan het Christelijk Lyceum Almelo gevolgd. In Hengel / Enschede ben ik opgeleid tot Bouwkundige en in Delft tot Architect. Ik heb bij cepezed en htv bouwtechniek gewerkt aan grootschalige projecten als het kantoorgebouw van Microsoft op Schiphol en het Centrumplan Etten-Leur. Mijn passie is het in beeld brengen van de architectuur. Sedert 2011 doe ik dat als zelfstandig fotograaf.

Contactgegevens

Bart van Hoek Architectuurfotografie

telefoon: 070-3644230
telefoon (M): 06-14853046
email: foto@architectuur.org
adres: Geest 75, 2513 VA Den Haag
KvK: 51826003